Kunstnere præsenteret i Galleri Art by Clausen 2024

Maleri:

Lene Clausen

Skal jeg præsentere mine malerier bliver det med ordene "malet med sjælen" jeg maler efter hvad jeg føler i det sekund penslen rammer lærredet. Jeg er drevet af livets valg og dimensioner, som ofte kommer til udtryk via cirklerne, trinene, mørket og lyset. Titlerne er velovervejet og igen givet efter følelsen der opstod, da kunstværket blev skabt. Rejsen er min - fortolkningen er din.

Maleri:

Mette Egebæk

Mine malerier afspejler min passion for at udforske sjælens spejlbillede og menneskets evne til at genopfinde sig selv efter livets udfordringer. For at påminde os selv om, at selv i mørket kan vi finde lys og kraft til at blive til noget nyt og smukt.

Keramik:

Dorthe Kollerup

Jeg bor i Løkken tæt på havet, klitterne og den skønne natur. Jeg har lavet keramik siden 2018 og inspireret af naturen, prøver jeg at bringe de smukke harmoniske farver fra havet, klitterne, sand og skaller ind i mit keramik.

Keramik

Christina Weldingh

Velkommen i mit keramiske univers. Her kan du gå på opdagelse i farverige, finurlige, sjove og ikke mindst smukke figurer. De er alle skabt af fri fantasi og intuition og vil glæde hver en nysgerrig sjæl.